AdobeStock_317327971_pink_lo.jpg
Line separator

PALAUTE
JA TARVE

Karkean arvion mukaan koneettomia koululaisia on kymmeniä tuhansia. Tavoitteemme oli aluksi kerätä kampanjan avulla 1 000 kannettavaa tietokonetta. Laitehakemuksia tuli kampanjan kautta keväällä 2020 yli 7000 kpl.

 

Kaikille kone -kampanja on jakanut tähän mennessä 1200 läppäriä etäopiskelun tueksi ympäri Suomen. Lämmin kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!

PALAUTE.

”Haluaisin kertoa, että täällä enemmän kuin ikionnellinen ja huojentunut kuuden lapsen äiti. Opiskelut kun siirtyi nyt koronan takia kotiin, olimme heti tänä aamuna pulassa. 16-v nuori opiskelee turvallisuusalaa.  Olisi pitänyt olla nettiyhteydessä verkossa, jossa opettaja opetti videoyhteyden kautta. Ei onnistunut meillä, koska ei ollut toimivaa konetta. Olin yhteydessä diakoniin, kun kuulin tästä kampanjasta. Saimme koneen jo aamupäivällä ja nuori pääsi mukaan ryhmäopiskeluun ja pääsee nyt tekemään kaikki tehtävät eikä opiskelut tämän takia viivästy. Toivon että kiitokset välittyy kaikille, ketkä mukana tässä projektissa. Meille tämä oli niin suuri apu. Ei olisi ollut mitään mahdollisuutta ostaa edes käytettyä konetta. Talous tiukilla koko ajan."